Stockverkoop boeken – lente-editie

Boekenstockverkoop tot 70% kortingAl voor de vierde keer organiseren we een grote stockverkoop in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Voor het eerst organiseren we dit jaar een voorjaarseditie. U kan nu dus voor de zomervakantie uw inkopen komen doen. Dit betekent dat we extra aandacht hebben besteed aan vakantielectuur, pockets en dwarsliggers, die weinig plaats innemen in uw bagage! Ook hebben we een uitgebreide collectie reisgidsen van verschillende uitgevers. Daarnaast vindt u natuurlijk gewoon weer de kwalitatieve boeken aan lage prijzen, zoals u dat van ons gewend bent. We hebben namelijk weer 25.000 nieuwe boeken ingekocht die we met grote kortingen kunnen aanbieden. We zijn er dan ook van overtuigd dat u weer interessante boeken zal kunnen vinden aan een zacht prijsje!
En net als bij de voorbije edities is de selectie zeer uitgebreid. We hebben o.a. zeer mooie boeken kunnen inkopen binnen volgende genres:

literatuur, kookboeken, kinder- en jeugdboeken, romantische verhalen, thrillers, tuinieren, kunstboeken, hobby, fotografie, reisgidsen, gezondheid, geschiedenis, esoterie, populaire wetenschap, psychologie, filosofie…

Bent u benieuwd naar de uitzonderlijke koopjes die we zullen aanbieden op de beurs? Of wil u af en toe eens een kijkje achter de schermen? Dat kan. Like ons op Facebook of bezoek de evenementenpagina op Facebook en geef aan dat je aanwezig zal zijn. Via die weg zullen we regelmatig een tipje van de sluier oplichten…

Zuiderpershuis
Waalsekaai 14
Antwerpen 
vr 24 – zo 26 apr
vr 1 – zo 3 mei 
 10u tot 18u

 

Comments are closed.