Gratis boekenweekgeschenk bij elke bestelling!

Verzendkosten?

Het gratis verzenden van alle bestellingen, is spijtig genoeg niet haalbaar. Grote mastodonten als BOL en Amazon hebben dit lang gedaan of doen dit (soms) nog, maar ze hebben daar hele specifieke redenen voor. Bij hen gaat het vooral over marktaandeel winnen en omzet genereren (het kapot maken van de markt, volgens sommigen). Op die manier kunnen zij blijven groeien en trekken zij telkens opnieuw durfkapitalisten en investeerders aan. Dit staat natuurlijk mijlenver af van de relatieit van een kleine winkel als de onze ;-)

Daarom vragen wij voor bestellingen onder de 35 euro een bijdrage in de verzendkosten van 4,99. Maar, door de kortingen die we op vele boeken aanbieden, kan het perfect zijn dat je de verzendkosten grotendeels of helemaal terugverdient. Vanaf 35 euro nemen wij de verzendkosten helemaal op ons en wordt uw bestelling gratis verstuurd. 

Wij blijven dit wel op de voet volgen en als we (bijvoorbeeld door grotere volumes) zelf goedkopere manieren vinden om te verzenden, zullen we ons beleid hieromtrent zeker aanpassen.